image
 |  0 14 Травня 2019 | 12:01

У Камені-Каширському під колеса авто потрапив 15-річний пішохід

Учора, 13 травня, в селі Боровне Камінь-Каширського району автомобіль «Deo Lanos» збив пішохода. Потерпілого госпіталізували. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху поліція розпочала кримінальне провадження. 

Про це повідомляє прес-служба Волинської поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько другої години ночі. Автомобіль «Deo Lanos» під керуванням 25-річного жителя району наїхав на 15-річного місцевого жителя. Пішохід рухався в попутному напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в реанімацію райлікарні. Попередньо, поліцейські встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці вилучили автомобіль та помістили його на арештмайданчик місцевого відділу поліції.

Читайте також: У Вінниці затримали 50 рейдерів, що брали участь у захоплення підприємства

Цього ж дня по 18 годині на вулиці Генерала Шухевича в Луцьку 49-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Nissan Primera», зіткнувся з мотоциклом «Lifan». У ДТП травмувався мотоцикліст, 28-річний житель обласного центру. Потерпілого не госпіталізували. Попередньо, поліцейські встановили, що водій автомобіля не надав перевагу в русі мотоциклісту.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити