image
 |  5 25 Січня 2018 | 07:33

У Камені-Каширському під музей реконструюють приміщення кондитерського цеху

В місті активно тривають роботи по реконструкції приміщення колишнього кондитерського цеху під облаштування районного краєзнавчого музею.
Про це 25 січня 2018 року повідомили у Секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Камінь-Каширської райдержадміністрації.
До грудня 2015 року будівля перебувала у власності Волинської облспоживспілки, а згодом була придбана районною радою для згаданих вище цілей.
Наразі, як розповів начальник управління регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Олександр Нікітчук, відбувається капітальний ремонт даху цього нежитлового приміщення, що знаходиться в м. Камінь-Каширський по вул. Народів, 6.
Для робіт виділено кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на суму 170 тис. грн., – зазначив Олександр Лук’янович. – Станом на сьогодні ці кошти освоєні повністю. Роботи здійснюються відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України про «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

Також Олександр Нікітчук поінформував, що загальна кошторисна вартість реконструкції даху для майбутнього районного музею становить 955 тис. грн. Станом на сьогодні загалом здійснено робіт, у тому числі й за кошти підрядника, на суму майже 900 тис. грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити