image
 |  5 16 Грудня 2019 | 15:22

У Києві чоловік нацькував собак на перехожого за зауваження одягнути їм намордники

У Києві на перехожого напав чоловік із бійцівськими собаками, які гуляли без намордників. Власника тварин розшукує поліція.

Потерпілого забрали до лікарні з численними забоями та рваними ранами, де той перебуває вже п'ятий день, - повідомляють "Подробности".

За словами Миколи Бевза, зранку заїхав випити кави на зупинці неподалік від дому. Там і зустрів чоловіка з двома бійцівськими псами.

"Машиною став випити каву - біля заднього бамперу пройти, а там стоїть цей з двома собаками. Я пройти не можу, кажу - "забери, щоб я пройшов. - Що ти тут став машиною, я з собаками гуляю". Я йому кажу - "надягни намордники, а потім гуляй, тут люди", - розповідає потерпілий.

Між чоловіками зав'язалася суперечка, як раптом власник собак накинувся на нього зі стусанами.

"Він мене одразу вдарив, трохи попав, а ці собаки мене повалили. Коли я впав, він мене і ногами і руками", - каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бєспрєдєл! У Києві застосували спецназ проти людей, які зупинили п’яних поліцейських (ВІДЕО)

Лікарі кажуть, що попереду його чекають тижні лікування.

"Поступив до нас з ранами середньої ступені важкості з укушеними ранами нижніх кінцівок і забійною раною лиця, зараз йому надана допомога. Це - умовно інфіковані рани, так що - як вони будуть заживати - від цього, його перебування в стаціонарі може бути подовжено", - повідомив Сергій Остапенко, завідувач травматологічного відділення Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

На зупинці, де стався інцидент, перехожі розповідають - господаря собак бачили не раз.

"Він тут вигулює собак дуже часто. Дуже агресивний, говорить двірникові, який зробив зауваження - прибирайте за своїми собаками - так він його матюками обклав. Я не знаю їх породи, але боксерські такі, без намордників завжди вигулює їх", - розповідає Ірина Єлесеєва, жителька Києва.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження і встановлюють особу нападника.

"Коли працівники поліції приїхали на місце події, був лише заявник та перехожі, які бачили цю ситуацію. Свідки були опитані. Відкрито кримінальне провадження за ч.1. статті 125 - це умисне легке тілесне ушкодження", - повідомила Наталія Федоровська, начальниця відділу комунікації Деснянського УП ГУНП у Києві.

Чоловіку загрожує штраф або громадські роботи до року, та коли поліція отримає більше інформації, стаття і покарання можуть стати суворішими.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити