image
 |  2 12 Жовтня 2021 | 22:25

У Києві суддя напідпитку знесла стовп та ледь не збила пішоходів

Світлані Колегаєвій призначено штраф із позбавленням водійських прав строком на один рік.

Про це повідомляє Watchers Media.

Суддю Деснянського райсуду Києва Світлану Колегаєву, яка влітку їздила в нетверезому стані столицею за кермом Audi A6 і знесла стовп, ледь не збивши пішохода, визнали винною у п’яному водінні.

Суд призначив штраф із позбавленням водійських прав строком на один рік.

"Оболонський райсуд Києва у вівторок, 12 жовтня, визнав винною суддю столичного суду Світлану Колегаєву за керування автомобілем у стані сп’яніння. Таке рішення ухвалила суддя Ірина Банасько", - інформує Watchers із суду.

На слухання 12 жовтня не прибула жодна зі сторін процесу. Втім, суд досліджував матеріали справи і ухвалив рішення, не виходячи на його оголошення.

"Особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст 130 КуПап. Застосовано стягнення у межах санкції: штраф із позбавленням водійських прав", - повідомила секретарка судді Банасько.

Санкція статті 130 КуПап передбачає штраф від 130 до 17 тисяч гривень з позбавленням права керування автомобілем на один рік.

Раніше суддю Колегаєву оштрафували на 850 гривень. Її визнали винною за статтею 124 адміністравного кодексу України - пошкодження вулиці у результаті ДТП.

Нагадаємо, ДТП сталася 22 липня на Оболонській набережній. Жінка на авто збила стовп, врізалася в дерево і ледь не наїхала на пішоходів.

Як зазначає Watchers Media, Світлана Колегаєва відома тим, що під час Революції Гідності вона виносила рішення про активістів Майдану. Одного з них суддя посадила в СІЗО на 30 днів. Цей факт Колегаєва намагалася приховати у своїй декларації доброчесності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитину відкинуло на зустрічне авто: моторошна аварія на Волині (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити