image
 |  7 6 Серпня 2020 | 20:24

У Княгининку планують відремонтувати гуртожиток за 1,5 мільйонів гривень

У селі Княгининок планують відремонтувати гуртожиток по вулиці Соборній, 92б за 1 мільйон 500 тисяч гривень.

Про це стало відомо із сайту «Дозоро».

Місцева влада провела тендерні процедури по капітальному ремонту по вулиці Соборній, 92б у селі Княгининок.

Вказана очікувана вартість робіт 2 мільйони 424 тисяч гривень. Шість фірм виявили бажання поборотися за даний тендер: Підприємство «ПІК», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВОЛИНЬЕКОБУД", ТОВ "АЛЬФА-БУД ЗАХІД", ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНА ІНЖИНІРИНГ", ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНА ІНЖИНІРИНГ", ПП "Теплоенергобуд".

Найнижчу ціна запропонувало Підприємство «ПІК» (“Пошук, Ініціатива, Контакт”) Волинської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» - 1 мільйон 500 тисяч гривень. Даний учасник тендеру очікує на результати.

Підприємство «ПІК» зі статутним капіталом у 9 тисяч 276 гривень, зареєстроване у Луцьку на вулиці Кафедральна, 14. Керівником якого є Антипенков Олександр Олегович.

Зокрема, згідно даних сайту clarity-project цей же чоловік є керівником первинної партійної організації Луцької міської ВО «Батьківщина». Також Олександр Антипенко у 2010 році балатувався до Луцької міської ради та 2015 році до Волинської обласної, проте таки не був обраний.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити