image
 |  4 4 Вересня 2018 | 06:59

У ковельчанина вилучили цілий арсенал зброї

Під час санкціонованого обшуку оперативники виявили у 48-річного жителя міста Ковель понад 300 одиниць різноманітних боєприпасів. За незаконне поводження із боєприпасами чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.
Про це "ВолиньUA" повідомляє сектор комунікації поліції Волинської поліції.
Правоохоронці вилучили, зокрема, 315 набоїв калібру 7,62 мм, корпус міни та майже кілограм пороху. Боєприпаси чоловік зберігав за місцем проживання. Їх поліцейські направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, в період із 22 квітня по 22 травня на Волині рамках проведення профілактичної операція «Зброя та вибухівка» співробітники поліції вилучили у жителів області 22 одиниці вогнепальної зброї, серед яких, зокрема, 12 гвинтівок і пістолетів, два обрізи, 11 гранат та понад дві тис. набоїв різноманітного калібру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили підозру першокурснику, який влаштував різанину в гуртожитку
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити