image
 |  5 20 Березня 2022 | 23:31

У Ковелі б’ють на сполох через несплату комунальних послуг

На сьогодні погіршився фінансовий стан Ковельського ремонтного житлово-комунального підприємства №1.

Про це заявив його начальник Віктор Солов’янчук, – пише міськрайонна газета «Вісті Ковельщини», - інформує Ковель медіа.

За його словами, підприємство працює в штатному режимі, працівники щодня виконують свої звичні професійні обов’язки.

Сміття у місті вивозимо, як і раніше, прибирання території проводиться за графіком. Постійно працюють і аварійні бригади, ми стараємося виконувати всі заявки, які до нас надходять. Всі люди на місці, окрім тих, які поповнили ряди тероборони. Ми залучаємося й до ремонту, пов’язаного з потребами ЗСУ – каже він.

Люди працюють у часи війни, щоб забезпечити життя у місті. Водночас комунальники просять споживачів сплачувати за надані послуги, аби підприємства могли виконувати свої функції.

У зв’язку з несплатою за комунальні послуги погіршився фінансовий стан підприємства. Оплата від населення зменшилася у рази, фінансових надходжень немає, а послуги повинні надаватися безперебійно. Воєнний стан не звільняє громадян від сплати комунальних платежів, лише не нараховуються пеня та штрафи, які, власне, ми й до цього не нараховували. Тому звертаюся до мешканців міста з розумінням поставитися до ситуації і активізуватися щодо оплати коштів за житлово-комунальні послуги – закликає Віктор Солов’янчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити