image
 |  5 19 Листопада 2019 | 20:22

У місті на Волині фіскали запобігли спробі незаконно збути крупну партію спирту (ФОТО)

Співробітники Головного управлівння Державної фіскальної служби у Волинській області виявили значну партію підакцизного товару, який незаконно зберігався в одному з приватних приміщень мешканки міста Ковеля.

Про це «ВолиньUA» поінформували в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Працівники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками вчинення злочинів, передбачених статтями 204 та 199 КК України, провели санкціонований огляд приватного обійстя. В ході проведення огляду виявили значну партію спирту, який, імовірно, призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

За результатами проведених заходів із незаконного обігу вилучили понад 700 літрів спирту орієнтовною вартістю 180 тисяч гривень. Крім того, виявили та вилучили велику кількість пластикової тари та обладнання для розливу фальсифікату.

У зазначеному кримінальному провадженні тривають необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві-три особи вирішили «перекроїти» карту області на власний розсуд, – волинський посадовець

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити