image
 |  0 20 Травня 2021 | 17:34

У Ковелі хочуть за 100 мільйонів реконструювати найстаріший міст через залізничні колії

У Ковелі планують за 100 млн гривень реконструювати шляхопровід, що проходить над залізницею - з вул. Незалежності на вул. Ольжича.

Про це інформують у пресслужбі Ковельської міської ради.

У Ковелі працюють фахівці, які розробляють проектно-кошторисну документацію з реконструкції шляхопроводу, що проходить над залізницею - з вул. Незалежності на вул. Ольжича та визначають його технічний стан. Ці роботи є планові і кошти на них передбачені в міському бюджеті 2021 року. Цей міст - найстаріший у Ковелі. Однак, для міської казни виділити 100 млн гривень на його реконструкцію - нереально. Тож у Ковелі сподіваються на співфінансування з державного бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині виявили приміщення, де грали в азартні ігри (ФОТО)

На останньому засіданні виконкому прийнято рішення про встановлення на шляхопроводі обмежувачів руху транспортних засобів, габаритна висота яких більша 2,5 м.

Крім того, виконавець робіт - КП «Добробут» має встановити у відповідній кількості необхідні дорожні знаки згідно п. 8.21 Правил дорожнього руху.

За дорученням першого заступника голови Волинської обласної державної адміністрації у Ковелі створюється комісія з обстеження технічного стану мостів та штучних споруд. На балансі КП “Добробут” перебувають 4 мости, які пролягають через річку Турію, а також шляхопровід з вул. Незалежності на вул. Ольжича через залізничні колії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити