image
 |  11 28 Жовтня 2022 | 22:31

У Ковелі хочуть звести багатоквартирний будинок

Ковельська міська рада має надати дозвіл виконавчому комітету на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2610 га у Ковелі на вулиці Володимира Кияна для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Про це йдеться у відповідному проєкті рішення, який подано на розгляд сесії міської ради, - пише Ковель медіа.

У преамбулі вказується, що рішення приймається з метою реалізації програми НЕФКО «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні», що фінансується Інвестиційною платформою сусідства Європейського Союзу (NIP), з метою вирішення нагальної потреби із розміщення внутрішньо переміщених осіб у місті Ковелі.

У разі прийняття проєкту, фінансувати роботи з виготовлення документації та інші платежі, необхідні для реєстрації земельної ділянки, буде управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету, а відділ земельних ресурсів виступить замовником землевпорядної документації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити