image
 |  5 23 Грудня 2020 | 08:16

У Ковелі мироточать хрестики-наклейки

В соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці зберігаються наклейки з зображенням хреста, на яких проступають краплини мира.

Про це повідомили в Управлінні Волинської єпархії Православної Церкви України.

У 2018 р. їх передало подружжя парафіян, коли після освячення своєї оселі помітили диво: на наклейках, наліплених священником на місцях помазання освяченою оливою, з’явилися краплі, які згодом збільшилися до плями.

Три роки тому родина запросила настоятеля собору протоієрея Василя Мичка освятити помешкання, в якому оселились. Коли побачили диво на шпалерах, стривожилися і звернулися до душпастиря знову.

Священник заспокоїв вірних. За його словами, Господь у різний спосіб виявляє Свою благодать. Якщо свячене мироточить, це свідчення Його любові.

Хрестики, які парафіяни передали в храм, помістили під скло до чудотворної ікони «Всецариця». Від них і далі виточується пахуче миро, краплі не висихають. Щосуботи біля образа служиться акафіст Пресвятій Богородиці.

Цікаво, що після того як у домівці цих вірян духовенство знову провело освячення, відправило молебень, нові хрестики-наклейки також «просльозилися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Михаїл уперше відвідав парафію, яка возз’єдналася з ПЦУ (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити