image
 |  7 23 Січня 2020 | 19:38

У Ковелі презентували свої промови учасники клубу «Красномовець» (ФОТО)

Курс навчання у клубі «Красномовець. Ковель» завершили представленням виступів його учасників перед публікою.

Про це повідомляє сайт Ковельpади з посиланням на керівницю клубу «Красномовець.Ковель» Ангеліну Махнюк.

Молоді люди презентували промови на різноманітну тематику. Чавус Михайло – «Як підвищити свою продуктивність», Макарчук Денис – «Шах і мат», Ятчук Руслана – «Про візуалізацію успіху і мотиваційні промови», Марчук Богдан – «Дві половинки».

«Таємні оцінювачі» вслухалися в промови та пізніше коментували їх.

Ними були: Інна Поліщук - освітній спікер, керівниця сітки мовних центрів «EuroFuture», табору «EuroFuture Camp», академії ментального розвитку «Smartum Kovel», волонтерка, Мирослава Сітчук - засновниця та керівниця агенції «Chocolate», професійна ведуча, волонтерка.

За рішенням незалежних експертів титул «Кращий оратор» у Ковелі здобула Руслана Ятчук. Кращим промовцем став Михайло Чавус.

Крім того, усім присутнім запропонували спробувати себе у ролі ораторів у блоці експромт-промо. Усі бажаючі розповідали про свої мрії, враження, власну продуктивність, розпорядок дня та багато чого іншого. За гучністю аплодисментів перемогла Марія Дунай.

Дякуємо за гостинність і підтримку у проведенні заходу Ковельській центральній районній бібліотеці, особливо директорці Галині Божик за постійне якісне партнерство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковельському історичному музеї представили матеріали про діяльність Синьожупанної дивізії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити