image
 |  2 18 Липня 2018 | 10:22

У Ковелі продали земельну ділянку з незавершеним будівництвом 35-квартирного будинку

Більше мільйона гривень отримав бюджет Ковеля від продажу двох земельних ділянок. На одній з них незавершене будівництво 35-квартирного будинку.
Про це «ВолиньUA» розповіли у відділи по управлінню майном комунальної власності
та земельних ресурсів.
Так, 17 липня відбувся аукціон з продажу земельної ділянки у власність площею 0,3000 га разом з об'єктом нерухомого майна - незавершеного будівництвом 35-квартирного житлового будинку (6% готовності), що розташовані по вул. Тараса Боровця, 12. Його організатором виступили відділ земельних ресурсів та відділ по управлінню майном комунальної власності виконавчого комітету Ковельської міської ради.
Переможцем аукціону визнано фізичну особу - Новосада Сергія Вікторовича. Від реалізації цього об’єкта до місцевого бюджету надійде 659,6 тис. гривень.
А 12 липня у залі засідань виконкому проведено земельні торги, на яких продано у власність земельну ділянку площею 0,3419 га на вулиці Зерова для розміщення об’єктів автосервісу. До місцевої казни поступить майже 405 тис. гривень.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бідних в Україні зараз більше, ніж п’ять років тому, – Світовий банк

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити