image
 |  2 28 Липня 2019 | 15:42

У Ковелі проведуть жеребкування земельних ділянок для учасників АТО

 Під головуванням депутата міської ради Анатолія Кислюка відбулося чергове засідання комісії з розподілу земельних ділянок між учасниками бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та операції об’єднаних сил, членами сімей загиблих для передачі ділянок безоплатно у власність.

Про це повідомляє сайт Ковельської міської ради.

 Було задоволено заяви про включення до єдиного реєстру учасників АТО та ООС щодо надання ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд. До першочергового єдиного реєстру учасників АТО та ООС по місту Ковелю буде внесено шість громадян та двох – до реєстру учасників АТО та ООС, що проживають за межами м. Ковеля.  

 Також переведено до позачергового єдиного реєстру учасників АТО та ООС Анатолія Голуба, який отримав статус багатодітної сім’ї. Виключено з позачергового єдиного реєстру учасників АТО та ООС Анатолія Павляшика, котрий вже приватизував надану йому земельну ділянку. 

У ході повторного опрацювання звернення матері загиблого учасника АТО Надії Тарасюк щодо обміну ділянки для житлового будівництва прийнято рішення виїхати на місце та разом з нею оглянути запропоновані варіанти.

 Також Комісією прийнято рішення провести жеребкування з розподілу 20-ти земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в районі вул. Зерова (ІІ черга) 6 серпня о 10-ій годині (приміщення міської ради, кабінет 316), на яке запросити учасників АТО та ООС з позачергового реєстру. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недитячі розваги: у Ковелі підлітки бігали по даху багатоповерхівки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити