image
 |  0 14 Серпня 2019 | 15:43

У Ковелі стартує 500-кілометровий пробіг до Дня незалежності

Завтра, 15 серпня, у Ковелі стартує десятиденний пробіг до Дня Незалежності України на відстань 500 км.  

Про це інформує "ВолиньUA".

З 15-го по 24-те серпня до Дня Незалежності України командою Trekking™Team буде проведено надзвичайний десятиденний пробіг на відстань 500км! Розпочнеться дійство у Ковелі, а закінчиться у Києві – у день найбільшого національного свята.

До складу команди входять: майстер спорту України з легкої атлетики, член збірної команди України з добового бігу Олена Шевченко, чемпіон України з бігу на 100 км Ігор Саханда та ультрамарафонець Володимир Сковородка, котрий увійшов у Книгу рекордів України як перший пожежний, що пробіг марафон у повному бойовому спорядженні у 2018 році.

Під час пробігу спортсмени проводитимуть зустрічі з молоддю, відвідають історичні пам’ятки, а сам забіг зніматимуть на відео, у тому числі з квадрокоптера, для подальшого створення фільму про ультрабігунів та біговий рух в Україні. В Ковелі, Луцьку, Рівному, Житомирі, Коростишеві, Києві до команди будуть приєднуватися представники місцевих бігових клубів.

23-го серпня, у День Державного Прапора, команда завітає в Ірпінь до військового шпиталю, щоб привітати захисників України зі святом та передати подарунки від організаторів та партнерів. Весь час учасників пробігу супроводжуватимуть Ігор Мишко (організатор та власник ТМ “ТРЕКІНГ”) та напівмарафонець Вадим Булік (відеозйомка та монтаж).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято спорту і здоров`я: ТМ «Епікур» організувала забіг у Володимирі-Волинському (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити