image
 |  2 5 Грудня 2018 | 21:40

У Ковелі відбувся конкурс малюнку для дітей та молоді з особливими потребами (ФОТО)

У ГО “Реабілітаційний центр” у Ковелі  на початку грудня традиційно відбувається фінальний етап конкурсу малюнків та творчих робіт для дітей та молоді з особливими потребами “Змалюю світ своїми кольорами”. 

Про це написали на Фейсбук-сторінці Ковельської міської ради. 

Цьогоріч переможців та учасників гостинно приймала у себе громадська організація “Реабілітаційний центр”.  

Вихованці створили надзвичайну атмосферу доброзичливості та позитиву. У тісному, родинному колі звучали пісні, побажання, лунав щирий сміх. Музичним привітанням порадували присутніх учениці міської гімназії Анастасія Самойлович та Домініка Зінчук.  

Звичайно, особливим моментом було нагородження. Найактивніші - отримали дипломи міського голови. Щирі та теплі слова підтрики прозвучали на адресу людей з обмеженими можливостями та їх сімей від заступника міського голови Ігоря Прокопіва. 

Він також відзначив волонтерів, активістів та благодійників, які не один рік поспіль ідуть пліч-о-пліч з ГО “Реабілітаційний центр”. Допомагають їм вирішувати нагальні питання. Подяки міського голови отримали волонтери-активісти: Анастасія Харитонова, Світлана Троцевич, Людмила Лимар, Ігор Гулак, а також благодійник Юрій Другак. 

Крім цього, Ігор Ярославович вручив матеріальну допомогу інвалідам-дитинства: Сергію Ковальчуку, Валерії Жмуйді, Олександру Славікову. Для усіх вихованців центру - солодощі та засоби особистої гігієни.  

За підтримки місцевої влади для юних художників було придбано подарунки. Організатори конкурсу директор міського центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Інна Третяк і начальник служби у справах дітей Жанна Вельма під час свята передали їх конкурсантам. 

Не оминули увагою й найменших учасників конкурсу, вихованців центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Ковеля, які також щорічно активно долучаються до творчих змагань. Хлопчики й дівчатка посміхалися та раділи, а це - найбільша винагорода для вихователів, батьків і гостей. 

Варто зауважити, що установа збагачується необхідною матеріальною базою. Тут дбають про духовний розвиток маленьких ковельчан, які потребують підтримки. 

За підсумками у номінації “Діти” перше місце здобули Артем Семків та Софія Корнійчук, друге - Іванна Форсюк, Вадим Захарчук, Микола та Уляна Ліфанчук, третє – Марія Гуль, Еліна Гаврилюк, Павло Сухацький, Олександр Поповичук, Мирослав Ковальчук, Олена Бабій.  

У номінації “Молодь” переможцем став Олександр Славіков, друге місце посіли Валерія Жмуйда, Ростислав Джус, третє - Марія Дятел, Богдан Головій, Олександр Дудка. 

Організатори конкурсу щиро вдячні педагогам та наставникам, які спонукають дітей та молодь до творчості, надихають на перемогу, вселяють віру у себе. Вихованцям ГО “Реабілітаційний центр” та їх керівнику Наталії Славіковій - за гостинність. Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Ковеля за доброту та милосердя. 

Нехай ваша нелегка щоденна праця приносить лише позитивні зміни у житті тих, хто вам довірився.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали світлини, як особливі діти готуються до осіннього балу (ФОТО) 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити