image
 |  4 18 Вересня 2018 | 16:27

У Криму - паніка через появу кислотного туману


Красноперекопськ, що в анексованому Криму, накрив кислотний туман. У людей паніка, вони не знають, що робити.


Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на жителів міста.
Відповідну інформацію з фотографіями опублікував в Twitter блогер Roksolana Today&Крим.
"Не знаю, чи залишилися ще в місті люди, які вірять, що місто сьогодні накрив туман. Ага. Туман. На яскравому сонці і зовсім сухий, просочується в приміщення крізь щілини, а при відкритому вікні заповнює всю кімнату", - кажуть кримчани.За їхніми словами, від кислотного туману у людей течуть сльози і соплі, горло болить і набрякає як при початку ангіни, болить і паморочиться голова, з'являється кашель. По гарячих телефонах відповідають, що це звичайний туман.


"Звичайно ми тут звикли до хімії, але такого раніше не було. Кожен житель міста вміє відрізнити запах брому від аміаку і сірководню, але це завжди було короткочасно, а аміак і сірководень далі заводу не поширювався. Люди давайте хоч щось робити, дзвонити по всіх телефонах. Інакше вся ця історія дуже плачевно закінчиться", - панікують місцеві жителі.

"Кислотний туман схожий на обман .... Схожий на обман сірчаний туман-схожий на обмаааааааан ... Яні Капу панікує, вчора накрило", - написала RoksolanaToday&Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  На Запоріжжі керівники будинку інвалідів зробили з підопічних рабів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити