image
 |  13 31 Жовтня 2021 | 15:01

У лікарні на Волині 20-річній дівчині зупинили кровотечу (ФОТО)

Лікарі Володимир-Волинського територіального медичного об'єднання вночі зупинили кровотечу 20-річній пацієнтці.

У молодої жінки діагностували кровотечу, пов’язану з гінекологічною патологією, інформують на сторінці медзакладу у facebook.

«У приймальне відділення КП «Володимир-Волинське» ТМО з раптовими різкими болями внизу живота поступила 20-річна пацієнтка.

Лікарі прийняли рішення терміново проводити малоінвазивну лапароскопічну операцію – цистектомію. Оперативне втручання з мінімальною травматичністю для пацієнтки проводили лікар-хірург Святослав Кропивський та акушер-гінеколог Іванна Давидюк.

Наразі, за інформацією лікарів, пацієнтка перебуває у стабільному стані, і вже за кілька днів буде виписана з лікарні», - йдеться у повідомленні.

Довідково:

Апоплексія яєчника – це раптовий розрив тканини яєчника, який супроводжується рясним крововиливом в черевну порожнину та сильним різким болем. Як правило, захворювання виникає у жінок репродуктивного віку, але ряд факторів може викликати розвиток патології й в іншому віці.

Патологія найчастіше має гострий характер, клінічна картина розвивається стрімко, тому симптоматика апоплексії завжди яскраво виражена, зокрема, пацієнтка відчуває різкий біль внизу живота, можливе поширення болю у поперек, сідниці, задній прохід, з’являється раптова слабкість, різко знижується артеріальний тиск, можлива непритомність, виникає нудота, нерідко блювання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити