image
 |  4 7 Квітня 2019 | 19:43

У Литовежі святковим концертом відзначили 100-річчя ветерана Другої світової (ФОТО)

Сьогодні, 7 квітня, у день великого православного свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, у Будинку культури села Литовеж відбувся святковий концерт із нагоди 100-річного ювілею місцевого жителя, ветерана Другої світової війни, Івана Сидоровича Шалапая.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Привітати зі святом ювіляра, людину з 58-річним шахтарським стажем, завітало чимало гостей. З дарунками і найщирішими привітаннями звернувся до Івана Сидоровича перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик. Він побажав міцного здоров’я, поваги від сім’ї та односельців і вручив імениннику Почесну грамоту обласної ради та іменний годинник.

До вітань приєднався голова Литовезької громади Іван Іванчук, від керівництва громади подарував Івану Шалапаю подарунок і квіти. Сільський голова передав Подяку голови Іваничівської районної ради, свободівця Андрія Бадзюня.

Зі щирими словами звернулася заступник голови Іваничівської РДА Людмила Войтович, головний інженере шахти №9 міста Нововолинська Анатолій Годунко. Він нагородив колишнього працівника шахти, ветерана шахтарської справи Івана Сидоровича Шалапая відзнакою «Шахтарська гвардія Волині».

Приймав вітання почесний ювіляр і від представників духівництва – отців Василя та Олега.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка погода на Благовіщення, така й на Великдень буде

На святі була присутня вся велика родина Івана Шалапая. Від їх імені виступив онук Іван. Він подякував організаторам дійства за такий щирий і теплий захід, а дідусеві побажав жити при доброму здорові ще довго і тішити родину своїми мудрими порадами.

Музичні вітання на святі линули від учасників народного ансамблю української пісні «Чиста криниця», танцювального колективу «Мрія». Многії літа побажала і ведуча концерту Галина Марущак.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити