image
 |  0 2 Червня 2024 | 10:22

У ліцеї на Волині збирали кошти для модулів РЕБ

У ліцеї села Льотниче Зимнівської сільської ради в останній місяць весни, коли наприкінці навчального року підбивають його підсумки, вирішили підтримати тих, завдяки кому діти можуть вчитися. Оскільки військовим із 100-ї ОМБр дуже потрібні модулі для РЕБ, щоб допомогти їх придбати, провели благодійний фестиваль «В єдності сила».

Про це пише Слово правди.

Як повідомила заступниця директора з виховної роботи Ірина Боярина, розпочалося свято ярмарком, на якому продавалися смаколики та вироби ручної роботи, які підготували учні разом із батьками, вчителі та вихованці садочка. Усі класи взяли активну участь – їхні прилавки вражали оригінальністю та творчим підходом. Учні активно рекламували товар, щоб зібрати якнайбільше коштів.

На подвір’ї ліцею тим часом відбувалася концертна програма від Зимнівського центру культури та дозвілля, яка поєднувалася із розіграшем лотерей для учнів та окремо для дорослих. Чимало було виграшних номерів із чудовими призами від спонсорів.

Родзинкою благодійного фестивалю став аукціон, на якому представили 14 лотів. Серед них – два тубуси, які надали захисники. Розмалювали їх Наталія Шлейн, учителька Льотничівського ліцею, та Валентина Залуніна, викладачка педколеджу. А також розіграли картину, яку намалювала учениця сьомого класу Христина Хітько. У результаті торгів вдалося зібрати 13 тисяч 700 гривень.

Чудові подарунки і лоти аукціону були надані спонсорами, серед них – кондитери, власники бізнесів, майстри у сфері краси і здоров’я, хенд-мейду, представники громадський організацій, творчих студій. Це Ольга Луцюк, Олеся Панасюк, Ірина Зінкевич, Андрій Крамик, Дмитро Чернишов, Ігор Барабаш, Тетяна Токарева-Асмолкова, Людмила Потапюк, Лариса Крохмаль-Климюк, Алла Корен, Ольга Баранюк, Анжела Студент, Юлія Іванова, Ярослав Кондисюк, Ілона Кващук, Юлія Кудін, Ірина Юнак, Ірина Сачук, Марія Панфілова, Олеся Мирончук, Тетяна Кравчук, Ангеліна Ковальчук, Вадим Струк, Андрій та Ірина Мохончуки, Вікторія Щелканова, Анетка Красюк, Валентина Карпюк, Оксана Федорович, Юлія Слюсарук. Долучилися до цієї доброї справи і заклади «Бренд shop», «STOPКАДР», «Кlubnika_shop», «Coffee&Bakery», «Sphinx Sushi», «Kava Avenue», «Fat_boy», барбершоп Allo, а також Nadin Bantik, авторка цифрового контенту Юлія.

У ході фестивалю працювали інші цікаві локації: аквагрим та тату від дівчат сьомого класу Христини Хітько та Ангеліни Джус. Тренер Володимир Матвіїв від ФК «Княжий» провів майстерклас для дітей на штучному футбольному полі. Усі яскраві моменти були закарбовані професійною фотографинею Іванною Біловус. Працівники ДНЗ «Країна чудес», як завжди, з радістю відгукнулися на пропозиції та підтримали ідеї. Зібрані ними кошти додалися до загальної суми. Ведучим фестивалю був Дмитро Терьохін. А співорганізатором став Центр культури та дозвілля на чолі з Людмилою Оцалюк.

Під час благодійного фестивалю для ЗСУ зібрали 66 тисяч 452 гривні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисники знищили вночі 24 з 25 ворожих "Шахедів"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити