image
 |  9 8 Грудня 2020 | 22:24

У Любешівській громаді обрали нових старост

На першій сесії Любешівської селищної ради обрали вісім старост.

Про це йдеться на сайті громади.

У четвер, 3 грудня, депутати Любешівської селищної ради обрали старост, а також утворили виконавчий комітет.

Старостами стали:

- Шостака Віталія Миколайовича на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Деревок , Бихів, Хутомир, на строк повноважень селищної ради.

- Павлік Любов Адамівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селі Ветли, на строк повноважень селищної ради.

- Зелик Галину Олексіївну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Гірки, Мукошин, Дольськ, Шлапань, Гречище, Люботин, на строк повноважень селищної ради.

- Михальчук Любов Олександрівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Залізниця, Міжгайці, Лобна, на строк повноважень селищної ради.

- Шубича Бориса Степановича на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Люб’язь, Хоцунь, Сваловичі, на строк повноважень селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинському Поліссі – серія обшуків через незаконну вирубку лісу (ФОТО, ВІДЕО)

- Ланевич Людмилу Петрівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Седлище, Угриничі, Березичі, Нові Березичі, Віл, на строк повноважень селищної ради.

- Бас Олену Михайлівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Судче, Березна Воля, на строк повноважень селищної ради.

- Куприйчик Наталію Василівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Цир, Лахвичі, на строк повноважень селищної ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити