image
 |  212 27 Жовтня 2024 | 18:38

У Любешові родини загиблих Героїв створили громадську організацію

Рідні загиблих Героїв вирішили об’єднатись у громадську організацію, яка забезпечуватиме захист прав, свобод і законні інтереси сімей загиблих та зниклих безвісти військовослужбовців, а також сприятиме вшануванню пам’яті Героїв.

Про це пише Нове життя. 

22 жовтня в Любешові відбулися установчі збори громадської організації родин загиблих Героїв, під час яких було оголошено про створення нової громадської організації під назвою – «Родини Героїв Любешівщини». Про це повідомляє пресслужба громади.

Окрім того, під час засідання учасники визначилися з керівним складом громадської організації та затвердили її Статут. Керівницею обрано – Галину Остапчук. Заступницею голови – Людмилу Бурдак. Секретаркою – Надію Боснюк. Всі кандидатури схвалили одноголосно та без заперечень.

Тепер залишається пройти визначену законом процедуру реєстрації новоствореної громадської організації. У цьому родинам допоможуть фахівці селищної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку волонтери виготовляють маскувальні сітки: сплели понад 70 тисяч кв. м

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити