image
 |  9 17 Травня 2021 | 12:57

У Любешові відбувся звітний концерт дитячої музичної школи (ФОТО)

У Любешові відбувся звітний концерт викладачів та вихованців дитячої музичної школи.

Про це повідомив на сторінці у facebook депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

"Отримав величезне естетичне задоволення та потужний заряд позитивної енергії, відвідавши тріумфальний звітний концерт викладачів та вихованців Любешівської дитячої музичної школи, що відбувався в переповненій залі місцевого Будинку культури і увінчав 55-річчя з часу створення школи. Неймовірно подивований, яке талановите сузір’я зірок і зірочок плекає щедра поліська земля. У їх творчому доробку – не один десяток перемог на престижних всеукраїнських та міжнародних музичних конкурсах. А яке розмаїття музінструментів, якими вправно володіють у Любешівській музичній школі! Це справді треба було чути та бачити…

Сердечно вдячний колективу дитячої музичної школи, який розвиває в дітях ці іскорки Божі! Персонально дякую і багаторічному незмінному керівнику колективу Юрієві Будьку за те, що високо цінує як молоді таланти, так і своїх викладачів. За вагомі творчі здобутки, формування у підростаючого покоління естетичних смаків, розвиток творчо обдарованої особистості – вручив колективу Любешівської дитячої музичної школи Почесну грамоту Волинської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку відзначили День пам’яті жертв політичних репресій (ФОТО)

Вдячний любешівчанам і за активну громадянську позицію, вміння служити не лише мистецтву, а й бути рушійною силою державницьких, націєтворчих процесів на благо своєї громади та всієї України. Користуючись нагодою, подякував усім за підтримку та вручив викладачеві школи по класу баяну, побратиму Василеві Олійнику посвідчення мого помічника-консультанта депутата Волинської обласної ради. Так тримати! Тільки вперед – до нових вершин, здобутків та українських перемог!" - написав депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити