image
 |  7 12 Березня 2020 | 17:51

У Любомлі спіймали жінку з контрабандою на півмільйона гривень (ФОТО)

Учора, 11 березня, близько 23 години наряд групи реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції по вулиці Завальській у райцентрі Любомль зупинили автомобіль «Аudi» за порушення правил дорожнього руху. Під час огляду в салоні автомобіля співробітники поліції виявили п’ять тисяч пачок безакцизних тютюнових виробів іноземного виробництва.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

За кермом транспортного засобу перебувала 38-річна жителька райцентру Любомль.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, працівники Державної фіскальної служби.

Співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу п’ять тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та транспортний засіб, який використовувався для перевезення цигарок. Орієнтовна вартість вилученого становить пів мільйона гривень.

Читайте також: Били та ламали: показали відео дебошу на Старому ринку

Матеріали передані на розгляд до Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області за належністю. На правопорушницю склали адміністративний протокол за ч.1 ст.177-2 (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих тютюнових виробів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що у лютому в Головному управлінні Національної поліції в області відбулася міжвідомча нарада з протидії незаконному гральному бізнесу, нелегальному обігу деревини, тютюнових виробів, пального, спирту, лікеро-горілчаної продукції та надрокористування. В поліції для оперативного реагування запровадили телефони довіри за яким громадяни можуть цілодобово повідомляти про на правопорушення в цій сфері: +38 (0332) 74-23-37, + 38 (050) 726-25-56.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити