image
 |  5 8 Квітня 2021 | 21:40

У Любомльському ФК «Рубіж» гратиме темношкірий футболіст з Африки

Любомльський футбольний клуб «Рубіж» підсилився темношкірим гравцем.

Про це повідомляє «Ковель Медіа» з посиланням на любомльську громадсько-політичну газету «Наше життя».

На перший тренувальний збір, який проходив минулими вихідними, прибуло п’ятнадцять футболістів. На думку оновленого тренерського штабу основу команди мають скласти місцеві гравці (тобто, із чотирьох територіальних громад), яких, як показав останній зимовий чемпіонат Любомля, вистачає.

Крім того, на «оглядинах» перебуває декілька «легіонерів», котрі мають підсилити команду та забезпечити не тільки видовищну гру, а й потрібний результат. Серед них – темношкірий гамбієць Момоду Сісей.

Він, зі слів президента клубу Андрія Мохнюка, однозначно поповнить команду як в плані маркетингової стратегії, так і по грі. Але в нього поки що виникають труднощі з комунікацією.

«Спілкуємося через тренера та перекладача. Але свої завдання на полі він розуміє чітко і виконує їх старанно», – сказав Андрій Мохнюк.

Тим часом, ФК «Рубіж» в рамках тренувального збору провів першу товариську гру з молодіжною командою Ковеля, яку виграв з рахунком 3:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубль «Волині» поступився в Луцьку «Поділлю» – 0:2 (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити