image
 |  2 3 Квітня 2021 | 21:40

Дубль «Волині» поступився в Луцьку «Поділлю» – 0:2 (ВІДЕО)

Звітний поєдинок обидва колективи почали на високих швидкостях – уже в дебюті матчу Богдан Кобзар та Віталій Каверін нащупували своїми ударами перші гольові можливості.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Небезпечно було після наступних моментів «Поділля»: удар головою Ігоря Карпенка пройшов повз воріт, а «тичок» з близької відстані від Володимира Савошка перправив на кутовий Арсеній Коркодим. Утім, і голкіпер гостей Олег Чуваєв врятував свою команду після удару з льоту від Олександра Чернова. А у середині тайму волинянам не пощастило двічі – спочатку удар з центру карної зони від Хамзи Гарсієва упевнено піймав голкіпер гостей, а уже в наступній атаці хмельничани відкрили рахунок: навісна подача з правого флангу знайшла ногу Володимира Савошка, який з лінії воротарського майданчика переправив «кулястого» у ворота – 0:1. До завершення тайму волиняни намагалися зрівняти рахунок – найнебезпечнішим моментом був удар Богдана Кобзаря головою, після якого м’яч пролетів у сантиметрах від стійки. Утім, і капітану нашої команди Дмитру Максимчуку довелося рятувати ворота на дальній стійці після удару одного із суперників. Тож до перерви команди підійшли за мінімальної переваги гостей.

А от другий тайм розпочався для «Волині-2» шоковою новиною – Хамза Гарсієв намагався вибороти м’яч і, на думку арбітрині, небезпечно зіграв проти суперника та отримав другу жовту картку, залишивши команду в меншості. І навіть після такого волиняни могли зрівняти рахунок – Максим Сасовський лише трохи не влучив у рамку ударом головою після подачі зі штрафного! До середини другого тайму тиск лідерів чемпіонату, які були ще й у кількісній більшості, дав свої плоди – гості заробили пенальті, який реалізував Олександр Воловик – 0:2. У підсумку, гравці «Поділля» довели матч до потрібної перемоги.

Наступний тур Другої ліги «Волинь-2» пропускатиме, а уже 14 квітня підопічні Альберта Шахова приймуть вдома «Чернігів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «Волинь» із «Миколаєвом» pозішлися безгольовим миpом (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити