image
 |  2 25 Жовтня 2018 | 15:20

У Луцьку - конкурс на кращий туристичний промоційний сувенір

З метою визначення туристичного промоційного сувеніру, а також цінного ексклюзивного сувеніру Луцька для вручення почесним громадянам та особливим гостям під час важливих візитів у місті, оголошено проведення Конкурсу, участь у якому зможуть взяти майстри, які власноруч виготовляють сувенірну продукцію.
Про це інформує сайт Луцької міської ради.
Організатором проведення Конкурсу є управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.
Отож, коротко про умови Конкурсу:
До Конкурсу допускаються оригінальні сувенірні вироби авторського виконання, що втілюють культуру, історію та історичну самобутність Луцька, демонструють високий творчий та мистецький рівень художників та народних майстрів.
Конкурсна робота надається у вигляді зразка виробу, виконаного з будь-якого матеріалу, в будь-якому жанрі і техніці декоративно-прикладної творчості та ремесел до управління туризму та промоції міста (вул. Богдана Хмельницького, 21, каб. 301, з 8.30 до 16.00)
Перевагою при розгляді буде наявність легенди сувеніру, упаковки, використання елементів брендбуку міста Луцька, з яким можна ознайомитись за посиланням https://www.lutskrada.gov.ua/pages/symbols-city
При поданні конкурсної роботи кожен учасник Конкурсу заповнює заявку.
Конкурс проходитиме у три етапи:
І етап (05.10.2018 – 30.11.2018) – прийом та реєстрація заявок та конкурсних робіт
ІІ етап (01.12.2018 – 14.12.2018) – перегляд робіт учасників, організація міні-виставки
ІІІ етап (15.12.2018 – 20.12.2018) – підведення підсумків та нагородження переможця Конкурсу.
Переможець Конкурсу отримує замовлення на виготовлення тиражу відповідної сувенірної продукції, та можливість реалізації сувеніру у КП «Центр туристичної інформації та послуг»
З положенням про проведення Конкурсу та заявкою про участь в конкурсі можна ознайомитись за посиланням https://www.lutskrada.gov.ua/documents/pro-provedennia-konkursu-na-turystychnyi-promotsiinyi-suvenir-a-takozh-tsinnyi-ekskliuzyvnyi-suvenir-lutska
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькрада вимагає реакції Порошенка на антиукраїнські дії Польщі, Угорщини та Румунії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити