image
 |  4 1 Листопада 2017 | 10:14

У Луцьку може з'явитися картка лучанина

Луцька влада працює над концепцією впровадження картки лучанина. Про це заявив виконуючий обов'язки міського голови Григорій Пустовіт під час засідання виконкому.

В ході обговорення питання впровадження валідаторів у тролейбусах міста члени виконкому також підняли питання запровадження картки лучанина.

Як заявив Григорій Пустовіт, чиновники міської ради вивчали досвід роботи валідаторів у кількох містах.

"Ми їздили у Тернопіль, Білу Церкву, Житомир. Дивилися, як там працюють валідатори. Ручні валідатори фактично ніде не використовуються. Лише стаціонарні. Ми зараз створили групу людей на чолі з першим заступником міського голови Луцька Григорієм Недопадом, які працюють над картокою лучанина. У ній буде і монетизація пільг, і багато інших функцій. Має бути одна картка на різні послуги, а не 18."

"Вже є пропозиції фірм, які готові надати свої варіанти у розробці картки лучанина. Ми вивчаємо, який варіант оптимальний". Треба захисти лучанина і створити йому комфортніші умови проживання. Щоб лучани більше користувалися тролейбусами і іншими послугами. Ми в першу чергу маємо думати про лучан, як би це егоїстично не звучало", - додав Григорій Пустовіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити