image
 |  5 23 Жовтня 2018 | 20:31

У Луцьку «пані в'їхала в зад авто»: водії хотіли «порішати» без поліції

У Луцьку трапилась ДТП на повороті з вулиці Рівненської на Підгаєцьку. Водії самі хотіли вирішити матеріальні збитки, яких зазнали автомобілі.
Про це пише Михайло Максимук  у спільноті Теревені про Луцьк.
«Шановні лучани! Будьте уважні, коли побачите це авто. Сьогодні близько 18 години пані в'їхала в зад авто, що повертало з вул.Рівненської на вул.Підгаєцьку. Запропонувала домовитися. Зїхала на вул.Підгаєцьку, ми з водієм свій Пежо Біппер заштовхали туди ж, бо авто після удару не заводиться. Запропонувала після розмови з чоловіком 100 доларів. Ми погодилися, але в пані помінялися плани. Під'їхали її батьки на білому позашляховику. Мама почала підвищеним голосом виясняти, чомузалишили місце ДТП (чомусь у мене, а не в доні), різко перейшла на ти, хоча візуально на років п'ять молодша. Тато збитки оцінив в 500 гривень, від яких я відмовився. Аргумент- це ж дитина ( його), а на мою (водієві 25 років) начхати. Хай водій вистукає задню ввігнуту буксирувальним гаком на її Добло дверку. Такі ось аргументи. Зі слів, мешкають в Липинах. Мабуть, далеко ще нам до нормальних цивілізованих відносин.
Прошу максимальний розголос. Місто має знати своїх героїв», - йдеться у дописі.

До слова, судячи з ситуації водіям це буде уроком, адже якщо трапилася ДТП - обов'язково потрібно дзвонити у поліцію, для законного вирішення проблеми, щоб потім не стати жертвою подібних маніпуляцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани, у дворі одного з будинків, виявили витік газу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити