image
 |  0 16 Лютого 2018 | 12:26

У Луцьку поліція розшукує осіб, які розклеїли рекламу наркотиків

Луцький відділ поліції за фактом розклеювання невідомими особами в обласному центрі Волині оголошень з рекламою продажу наркотиків відомості вніс до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення або інші події. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. Правоохоронці проводять перевірку, викладеної в оголошеннях інформації, та вживають усіх необхідних заходів з метою встановлення осіб, причетних до їх розповсюдження.
«Поліцейських, а також муніципальну варту Луцької міської ради орієнтовано на оперативне виявлення та знищення оголошень, встановлення осіб причетних до їх поширення», - повідомив заступник начальника Луцького відділу поліції Аркадій Найдич.
Поліція просить громадян, яким відома будь-яка інформація щодо осіб причетних до поширення таких оголошень, невідкладно повідомляти поліцію за номером «102». Нагадаємо, цього тижня оперативники протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання двох лучан виявили наркологічну лабораторію з виготовлення амфетаміну. За фактом правопорушення слідчі відкрили кримінальне провадження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити