image
 |  4 5 Лютого 2018 | 16:25

У Луцьку зіpвали джек-пот «Лото-Забава» у 3 мільйони гpивень

4 лютого 2018 року під час розіграшу 965-го тиражу державної лотереї «Лото-Забава» гравець з м. Луцьк зірвав джекпот сумою 3 000 000 гривень.
Про це 05 лютого 2018 року повідомляє сайт «ТСН» з посиланням на оператора державних лотерей «М.С.Л.».
Цей джекпот став першим у 2018 році. Минулий джекпот «Лото-Забава» було виграно 20 листопада 2016 року. Тоді заповітні 3 мільйони гривень дістались щасливчику з Рівненської області – Костянтину Алєксєєву, який 17-18 грудня 2016 року завітав до Києва та став одним з почесних учасників «Клубу мільйонерів» М.С.Л.».
Наразі відомо, що новоспечений мультимільйонер з Волині придбав свій виграшний білет №0019773 на фірмовому островку «М.С.Л.» у супермаркеті «Сільпо», що розташований на вул. Кравчука, 23, м.Луцьк. Нагадаємо, що для отримання консультації щодо оформлення виграшу потрібно звернутись на гарячу лінію «М.С.Л.» за телефоном 0 (800) 21 00 65.
Переможець запрошується до елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». Це дозволить йому скористатися всіма перевагами членства у цьому клубі. Окрім того, оператор державних лотерей «М.С.Л.» пропонує улюбленцю Фортуни взяти участь у подарунковій ексклюзивній VIP-програмі «Два дні з життя мільйонера» у столиці. Програма розрахована на двох осіб. Кульмінаційний момент цієї програми – зустріч у прямому ефірі «Лото-Забава» з улюбленими ведучими, Ларисою Руснак та Анатолієм Гнатюком, які урочисто вручать почесному гостю чек на 3 млн. гривень.
За всю історію існування лотереї «Лото-Забава» гравець, який виграв 3 млн. гривень у тиражі №965, став вже 282-им у низці щасливих мільйонерів та третім у цьому році. Нагадаємо, щоб виграти джекпот «Лото-Забава», потрібно закреслити в ігровому полі три горизонталі з виграшними числами без пільгових підковок або п’ять будь-яких горизонталей у білеті. Спостерігати за розіграшами лотереї можна у прямому ефірі телеканалу «1+1» щонеділі о 09:00.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити