image
 |  0 24 Лютого 2020 | 20:23

У луцьких кондитерів заберуть право користуватися земельною ділянкою

Проект рішення про припинення ТОВ «ВКФ «Луцьккондитер» права постійного користування земельною ділянкою на вулиці Володимирській, 57-а розглянуть депутати під час сесії Луцької міськради.

Підтримати проект рішення рекомендували члени постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру. 

З метою забезпечення ефективного використання земель комунальної власності Луцької міської територіальної громади, у зв’язку з ліквідацією Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «ЛУЦЬККОНДИТЕР» (Виробничо-комерційна фірма «Луцьккондитер» ЛТД), що підтверджується записом в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 01.11.2019 № 11981170022000271, депутатам міськради пропонують визнати припиненим Товариству з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна фірма «ЛУЦЬККОНДИТЕР» право постійного користування земельними ділянками загальною площею 2,1924 гектара у зв’язку з ліквідацією товариства. 

Державний акт на право постійного користування землею, зареєстрований в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею від 14.01.1997 за № 224 (серії І-ВЛ № 000834), визнають таким, що втратив чинність.

Як інформує Волинь Оnline, також скасують рішення Луцької міської ради від 29.11.2012 № 34/110 «Про надання ТОВ «ПОЛАРТ-ІНВЕСТ» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування виробничих та адміністративних будівель на вул. Володимирській, 57а».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку ОСББ просить надати землю поряд з річкою Стир

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити