image
 |  2 19 Грудня 2019 | 14:31

У луцьких маршрутках і надалі «промишляє» готівка

У громадському транспорті Луцька водії продовжують брати готівку.

Про це повідомляє "Волинь24".

Вранці у четвер, 19 грудня, коли у транспорті Луцька мали б оплачувати проїзд лише за допомогою електронного квитка або додатку, досі "ходить" готівка.

В автобусному маршруті №22 більшість пасажирів розраховуються електронними квитками. Втім, є й такі, що не мають картки, а відтак дають водію готівку.

Читайте також: У Луцьку за кермо новеньких тролебусів сядуть лише досвідчені водії

Так, у маршрутці №25 пасажири, які заходили без електронних квитків або ж мали недостатньо коштів на рахунку, розраховувалися "живими" грішми. Така ж ситуація у маршрутці №28. А в маршрутці №31 водій відмовився приймати готівку. Пасажир без електронного квитка їхав безплатно.

Нагадаємо, у вівторок, 10 грудня, запрацював додаток для безготівкової оплати за проїзд, яким можна користуватися замість електронного квитка. Проте вже 18 грудня представники оператора повідомили, що додаток не працює вже кілька днів через збої. Коли налагодять систему – невідомо. Людям радять купувати електронні квитки, а не надіятися на додаток.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити