image
 |  9 19 Грудня 2019 | 10:50

У Луцьку за кермо новеньких тролебусів сядуть лише досвідчені водії

За кермо новеньких тролейбусів сядуть лише досвідчені водії.

Про це в ефірі «Громадського Інтерактивного Телебачення» повідомив директор «ЛПЕ» Володимир Пуц.

У Луцьку за участі Волинської служби зайнятості та «Луцького підприємства електротрансопрту» проводитимуть навчання майбутніх водіїв тролейбусів. Однак, ці водії не відразу сядуть за кермо новеньких тролейбусів. Мова йде про довгоочікувані 30 нових одиниць техніки, які анонсують, що тримають у першому кварталі 2020 року.

Читайте також: Відомо, яку суму від реклами отримало луцьке депо

«На новий тролейбус не гарантую, що вони сядуть. Адже надаватимемо перевагу людям які вже довше попрацювали на підприємствію. Тобто більш досвідчений учасник дорожнього руху», - прокоментував директор «ЛПЕ» Володимир Пуц.
«Можливо вони будуть парктикуватися з досвідченими водіями тролейбусів, покаже час», - наголосив оптимістично керівник «ЛЕП».

Читайте також: «ЛПЕ» компенсували більше 2 мільйонів за перевезення пільговиків у жовтні

Із кожним учнем буде укладений договір, після якого водії тролейбусів будуть зобов’язані певний період часу відпрацювати водієм на підприємстві «ЛПЕ».

Ми готуємо водіїв для нашого підприємства. Із кожним учнем буде укладений договір і майбутній водії зобов’язані будуть відпрацювати», - заявив Володимир Пуц.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити