image
 |  4 11 Лютого 2022 | 21:08

У Луцькій громаді вакцинувалися від коронавірусу 55% дорослих

Нині в Луцькій міській територіальній громаді проти коронавірусу щеплено 55% дорослого населення.

Про це йшлося 11 лютого під час колегії управління охорони здоров’я Луцької міської ради, - повідомляють Волинські новини. 

Як розповів керівник управління охорони здоров’я міської ради Володимир Лотвін, нині на території Луцької громади на базі колишніх центрів первинної медичної допомоги функціонують 12 пунктів щеплень: чотири центри масової вакцинації, які працюють сім днів на тиждень, і вісім пунктів щеплень, які працюють п’ять днів на тиждень. Крім того, пункт вакцинації організовано у Волинському обласному драматичному театрі імені Тараса Шевченка, який працює в будні. Також п'ять днів на тиждень працюють виїзні бригади вакцинації, які проводять щеплення на підприємствах, в установах відповідно до надходження заявок на вакцинацію.

«Станом на 1 січня 2022 року було проведено понад 200 тисяч вакцинацій. Повністю вакциновано більше ніж 100 тисяч мешканців або 55% населення громади. Для порівняння: в області цей показник становить 41,4%», – сказав Володимир Лотвін.

За його словами, у планах цього року досягти показника повністю вакцинованого населення громади в межах 70%, у тому числі 80% щеплених осіб віком понад 60 років.

Автор: Ольга ШЕРШЕНЬ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин отримував дозу наркотиків через службу доставки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити