image
 |  0 17 Вересня 2021 | 14:54

У Луцькій громаді заборонили спалювати листя, суху рослинність та побутові відходи

У Луцьку ввели заборону на спалювання листя, залишків сухої рослинності та побутових відходів.

Про це йде мова у розпорядженні міського голови Ігоря Поліщука.

Документ виданий у зв’язку з різким збільшенням в осінній період порушень природоохоронного та санітарного законодавства – масовим спалюванням опалого листя та відходів, з метою запобігання погіршенню якості атмосферного повітря на території Луцької міської територіальної громади.

Департаменту муніципальної варти дано доручення забезпечити оперативне реагування на звернення громадян про спалювання відходів, опалого листя, стерні, залишків сухої рослинності.

Також у розпорядженні міститься пункт про звернення до голів територіальних громад, територія яких межує з Луцькою міською територіальною громадою, щодо посилення ними контролю за недопущенням спалювання стерні, відходів та залишків сухої рослинності, що призводить до значного задимлення території громади, особливо у вечірній та нічний час. А з метою виявлення фактів спалювання відходів і сухої рослинності буде організуване патрулювання територією Луцької міської територіальної громади протягом вересня-жовтня 2021 року до 22.00, включаючи вихідні дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російськомовний співак з Луцька хоче 3 мільйони за виступ на День міста

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити