image
 |  2 19 Березня 2019 | 11:58

У Луцькій міськраді не поспішатимуть з прибиранням берегу річки Стир

У Луцькій міській раді дали зрозуміти, що не будуть поспішати з прибиранням від сміття берегу річки Стир.

Про це йде мова у відповіді на депутатське звернення свободівця Андрія Білана.

Як розповів у коментарі депутат міської ради, до нього звернулися лучани щодо забруднення берегу річки Стир сміттям по вулиці Замковій.

«Мешканці міста нарікали на те, що в районі «Старого міста» берег річки Стир засмічений побутовим та будівельним сміттям. Зважаючи на цей факт я звернувся до міської влади з проханням негайно прийняти міри щодо прибирання даної території від чагарників, сміття та аварійних дерев. Також запропонував доручити відповідальним посадовим особам структурних підрозділів та комунальних підприємств, які закріплені за даною територією, здійснити прибирання, благоустрій та санітарні заходи в районі прибережної зони річки Стир та вулиці Замкової. Адже ми всі платимо за комунальні послуги, утримуємо ЖЕКи та інші установи. А вони чомусь не виконують своїх функцій», - розповів Андрій Білан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Старому місті» берег річки Стир забруднений сміттям (ФОТО)

Однак, з міської ради депутат отримав відповідь за підписом директора Департаменту ЖКГ Юрія Крася. У ній вказується, що прибирання берегу річки Стир відбудеться в рамках акції «Ековесна-2019». А дана подія запланована не раніше квітня - травня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити