image
 |  4 9 Березня 2021 | 15:28

У Луцькій міськраді не поспішатимуть з призначенням першого заступника

У Луцькій міськраді шукають людей на посаду першого заступника, але поспішати з цим не планують.

Про це у інтерв'ю заявив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Почнемо з того, що посада першого заступника не передбачена законодавством. Так, вона є в штаті, але ми можемо в будь-який момент внести туди зміни. Ми шукаємо людей, та я прихильник не поспішати в таких серйозних кадрових питаннях і перевірити 10-20 кандидатів, щоб обрати саме ту людину, яка виправдає сподівання. Ця людина має бути професійною, відповідати високим вимогам, які ставлять до посади першого заступника чи просто заступника міського голови. Ми можемо нашвидкуруч знайти якусь людину, а через рік-два зрозуміти, що вона не виправдала сподівання громади, і просто втратимо час. Тому краще ми з чинними заступниками попрацюємо певний час в посиленому режимі, але знайдемо компетентну людину, яка відповідатиме усім вимогам, ніж призначимо кого-небудь і зрозуміємо, що це була помилка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька вкрали кликуна (ФОТО)

Водночас, мер додав, що кадрові зміни у Луцькій міськраді обов'язково будуть.

"Думаю, на одну з наступних сесій буде винесено нову структуру міськради, буде певна оптимізація штату. На скільки відсотків відбудеться оптимізація, я не зможу сьогодні точно сказати. Ми це побачимо, як буде готовий відповідний проект рішення. Однак сьогодні бачимо, що такі зміни необхідні. І звільнення також будуть".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити