image
 |  869 8 Грудня 2023 | 17:44

У Луцькій міськраді пояснили, хто відповідає за прибирання доріг

Луцька міська рада оприлюднила список балансоутримувачів доріг громади, які відповідають за їх належне прибирання у зимовий період.

Під час останніх значних снігопадів надходило багато скарг від мешканців громади щодо неналежного стану окремих доріг, - пише ВолиньUA.

При реагуванні на звернення громадян було виявлено, що на окремих з них, які перебувають на балансі Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області та ДП “Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області”, невчасно очищено сніг, не проведено посипання протиожеледними сумішами тощо.

У зв’язку з цим було надіслано лист до вищезазначених державних структур щодо належного експлуатаційного утримання доріг, зокрема в зимово-весняний період 2023-2024 років та забезпечення своєчасної снігоочистки та обробки протиожеледними матеріалами.

Також у міській раді порадили у разі виникнення запитань щодо якості утримання вищезазначених доріг звертатися до відповідних служб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Волині: біля озера зрізали дерева і завезли гори грунту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити