image
 |  2 16 Лютого 2021 | 17:47

У Луцькій міськраді вивчають стан зовнішнього освітлення у приєднаних до міста селах

Представники Департаменту житлово-комунального господарства та КП «Луцьксвітло» вивчають інформацію щодо приналежності та стану існуючих мереж зовнішнього освітлення в селах, які були приєднані до Луцької міської територіальної громади.

Про це йде мова у відповіді на запит депутата Луцької міськради Андрія Білана (фракція ВО "Свобода").

У міськраді відповіли щодо, враховуючи депутатське звернення, на замовлення департаменту житлово-комунального господарства було виготовлено проєктно-кошторисну документацію на нове будівництво мережі зовнішнього освітлення на вулиці Молодіжній (від вулиці Глушець до будинку No 33а на вулиці Братковського). Вартість робіт становить 42,229 тис. грн.

Однак, на даний час представниками департаменту житлово-комунального господарства та КП «Луцьксвітло» вивчається інформація щодо приналежності та стану існуючих мереж зовнішнього освітлення в селах, які були приєднані, та на території Луцької міської територіальної громади. На основі проведеного аналізу буде прийнято рішення щодо пріоритетності виконання робіт з будівництва, реконструкції та ремонту мереж зовнішнього освітлення Луцької міської територіальної громади. У тому числі проведення робіт з нового будівництва мережі зовнішнього освітлення на вулиці Молодіжній (від вулиці Глушець до будинку No33а на вулиці Братковського).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк отримає 29 нових тролейбусів до кінця серпня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити