image
 |  5 25 Жовтня 2023 | 18:43

У Луцькій міськраді запевнили, що підтоплення пішохідних переходів поблизу РЦ “Промінь” зникне

Після завершення ремонту кільцевої розв’язки біля РЦ “Промінь” підтоплення пішохідних переходів не відбуватиметься.

Про це заявили у міській раді.

У міській раді повідомили, що до них надходять численні звернення громадян щодо підтоплення пішохідних переходів біля РЦ “Промінь”. Однак, там запевнили, що поточний ремонт кільцевої розв’язки ще не завершений. Проведено роботи з вкладання асфальтного покриття, встановлено бордюри, влаштовано острівок безпеки. Нині ж, за словами директора департаменту ЖКГ Миколи Осіюка, підрядна організація проводить роботи з влаштування зливової каналізації на виїзді на кільцеву розв’язку з проспекту Василя Мойсея. До кінця тижня такі ж роботи буде проведено й на виїзді з проспекту Президента Грушевського, де під час сьогоднішніх сильних опадів відбулося підтоплення пішохідного переходу. Микола Осіюк наголосив, що є певні технологічні процеси і їх треба дотримуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку спіймали чоловіка, який посеред білого дня продавав цигарки без акцизу (ФОТО)

Поточний ремонт кільцевої розв’язки біля РЦ “Промінь”, за сприятливих погодних умови, планують завершити до кінця наступного тижня. Підрядна організація має ще завершити роботи з асфальтування, влаштування інженерних мереж та нанесення розмітки.

Як запевнив директор департаменту ЖКГ, після завершення усіх робіт затоплення пішохідних переходів та самої кільцевої розв’язки не відбуватиметься.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити