image
 |  7 9 Квітня 2021 | 10:24

У луцькому «Дубовому гаю» вандали обірвали кабелі та ліхтарі (ФОТО)

Нещодавно було проведено реконструкцію парку «Дубовий гай», де виклали бруківкою доріжки, встановили лавочки, смітнизонє, зроблено освітлення та дитячий майданчик. Цей парк є улюбленою зоною відпочинку місцевих мешканців.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

8 квітня виявлено, що частину світлових опор зірвано, обірвані кабеля та самі ліхтарі, пошкодженні лавки, багато сміття у річці, сумнівні компанії там почали розпивати алкоголь на що скаржаться мешканці.

Зважаючи на звернення громадян та депутата Євгенія Ткачука департамент муніципальної варти розпочинає роботу у парку «Дубовий гай».

Інспектори «Група Швидкого Реагування» будуть здійснювати відпрацювання та об’їзд території парку, з метою дотримання правил благоустрою міста, паркування на зелених зонах, контролю за розведенням вогнищ.

Також ми обстежели територію та передаємо в роботу документи для проєктування встановлення камер відеонагляду з метою запобігання актів вандалізму, пошкодження комунального майна та хуліганських дій в Дубовому Гаї.

Встановлення відеокамер вплине на збереження комунального майна в парку та безпеці громадян, які відвідують його у вечірню пору доби, а також камери мають стати завадою для осіб, які поширюють наркотичні засоби, роблячи відповідні «закладки» на території.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допомогли відеокамери: двоє молодих людей зірвали та вкрали задля розваги державний прапор (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити