image
 |  4 12 Грудня 2018 | 08:44

У луцькому «Садочку» вкотре торгували алкоголем в заборонений час

У магазині «Садочок», що на проспекті Грушевського, знову торгували алкогольними та слабоалкогольними виробами в нічний час. Продавець відпустила заборонену продукцію в період з 22-ї до 8-ї години, чим недотрималася рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» від 20.04.2011 року за № 9/23.

Про це повідомляє прес-служба муніципальної варти. 

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцька склали на жінку адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП. Тепер за свої дії їй доведеться відповідати на засіданні адміністративної комісії органу місцевого самоврядування за місцем проживання.  

Довідково:

Стаття 156. Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами 

Порушення працівником підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування правил торгівлі пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, а саме: торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами в приміщеннях або на територіях, заборонених законом, або в інших місцях, визначених рішенням відповідного органу місцевого самоврядування, як таких, де роздрібна торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами заборонена, а так само торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями або тютюновими виробами через торгові автомати чи неповнолітніми особами, а також продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років, або продаж тютюнових виробів в упаковках, що містять менш як 20 сигарет або цигарок, чи поштучно (крім сигар), або торгівля пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими у заборонений рішенням відповідного органу місцевого самоврядування час доби, - тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому «Садочку» продають алкоголь в заборонений час (ФОТО) 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити