image
 |  7 7 Жовтня 2022 | 15:34

У Луцькому СІЗО збували наркотики (ФОТО)

Правоохоронці припинили діяльність каналу збуту наркотичних речовин у Луцькому СІЗО. У заходах брали участь співробітники Луцького районного управління поліції, спільно з працівниками оперативної групи державної установи «Луцький слідчий ізолятор» за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення ГУНП у Волинській області.

Про це інформує поліція Волинської області.

Правоохоронці у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, викрили злочинну діяльність 38-річного лучанина. Волинянин налагодив схему збуту наркотичних засобів у Луцькому СІЗО. Поліцейські задокументували п’ять фактів поставок та збуту психотропних речовин на території установи.

Учора, 6 жовтня, під час проведення санкціонованих обшуків у СІЗО та за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили пакет з порошком білого кольору, схожим на амфетамін, засоби зв’язку, платіжні картки різних банків. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

До слова, зловмисник заарештований та перебуває у СІЗО за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану.

Нині вирішується питання про оголошення фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити