image
 |  2 15 Березня 2021 | 20:20

У Луцькому центрі туристичної інформації та послуг розробили туристичні маршрути «Луцьк плюс»

У Луцьку туристам пропонуватимуть нові маршрути «Луцьк плюс».

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповіла начальниця управління туризму та промоції Луцької міськради Катерина Теліпська.

Чиновниця відзначила, що у міській раді працюють над зростанням туристичного потенціалу Луцька, створюючи нові туристичні продукти.

«Туристичні маршрути «Луцьк плюс» включатимуть не лише локації у межах міста, а й ті, які знаходиться у межах Волинської області, а також ті, які приєднані в рамках Луцької територіальної громади. Працюємо над перетворенням Луцька на логістичний центр туризму всієї області. Туристи зможуть відвідати місця поблизу Луцька.

Ми оновили Центр туристичної інформації, тепер це новий сучасний простір, де туристи можуть не лише отримати якісну інформацію про туристичні можливості міста, а й придбати брендовану сувенірну продукцію, сертифікати у подарунок на проведення тематичних екскурсій та дозвілля у закладах міста. Також за бажанням можна проводити різноманітні заходи, адже створені для цього усі умови», - повідомила посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірма, яка пов'язана з ексдепутатом Луцькради, знову хоче орендувати туалет в центрі міста

Окрім того, Катерина Теліпська додала, що уже розробили карту розміщення у місті скульптур кликунів, якою тепер користуються гіди міста, проводячи екскурсії вулицями Луцька.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити