image
 |  2 28 Жовтня 2021 | 15:58

У Луцькраді утворили старостинські округи

Депутати Луцької міськради прийняли рішення про утворення Жидичинського, Боголюбського, Княгининівського Заборольського старостинських округів.

Про це йшлося під час сесії міської ради.

До Жидичинського старостинського округу з центром у селі Жидичин входять територія сіл Жидичин, Кульчин, Липляни, Озерце, Клепачів, Небіжка.

Боголюбський старостинський округ з центром у селі Боголюби включає території сіл Боголюби, Богушівка, Тарасове, Іванчиці, Озденіж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пилорамі помічника волинського нардепа напередодні скандалу були обшуки (ВІДЕО)

До Княгининівського старостинського округу з центром у селі Княгининок увійшли села Княгининок, Буків, Зміїнець, Милушин, Милуші, Моташівка, Сирники, Брище, смт. Рокині.

Заборольський старостинський округ з центром у селі Забороль складається з сіл Забороль, Антонівка, Великий Омеляник, Всеволодівка, Олександрівка, Одеради, Городок, Сьомаки, Шепель, Заболотці, Охотин.

Крім того, депутати затвердили Положення про старосту старостинського округу Луцької міської територіальної громади, яким регулюється діяльність вищезазначених осіб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити