image
 |  0 10 Квітня 2021 | 21:38

У Луцьку автівка пошкодила стовпчики біля переходу (ФОТО)

У Луцьку на вулиці Ківерцівській - пошкоджені огороджувальні стовпчики на пішоходному переході.

Про це пише Михайло Конюх на сайті Відкрите місто.

Не хочу множити повідомлення, в мене три питання.

1. На пішоходному переході біля мостозагону авто пошкодило та вивернуло тільки недавно встановлені стовпчики, фото прикладаю. Вже напевно тижнів три назад. Хотілося б щоб ці стовпчики знову закріпили належним чином.

2. Виходячи з цього фото, видно, що ці стовпчики були просто трохи закопані в землю. Цікавить питання, чи повинні ці стовпчики виконувати захисну функцію пішоходів, чи тільки декоративну? Тому що, навіть на фото це видно, вони ніяким чином не закіплені в землі, і реально захистити пішохода від автомобіля на швидкості просто не зможуть, а дуже хотілося б. Я ще здивувався, коли їх встановлювали, що їх всі встановили практично за один день, зранку йшов на роботу, їх ще не було, а ввечері, після роботи, вони всі вже були встановлені. Якби їх належним чином закріплювали в землі, то так швидко це зробити не вдалося б.

3. Що це за технологія така при укладанні бруківки на пішохідних доріжках використовується у нас на вул. Ківерцівській, коли бруківку зверху засипають піском і цей пісок там лежить місяцями, поки природним шляхом його вітер не розвіє та пішоходи не рознесуть своїм взуттям? Йшов вчора після роботи, вітер в лице, пісок разом з вітром, пісок на зубах скрипить, прийшов додому - і відразу потрібно голову мити, від піску. Чи не можна якось ту технологію вдосконалити, щоб не піднімалися ті піщані бурі і людям було комфортно йти по вулиці?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому звільнили директорів луцького заводу «Кромберг енд Шуберт»?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити