image
 |  7 7 Листопада 2020 | 20:38

У Луцьку бабуся організувала власний бізнес на робочому місці (ФОТО)

Під час чергового рейду інспектором відділу протидії стихійній торгівлі департаменту було виявлено продаж сурогату мешканкою міста Луцька, яка приторговує рідиною сумнівного походження прямо на робочому місці (сторожове приміщення проспект Президента Грушевського, 4).

Про це інформують луцькі муніципали.

При чому це не перший випадок на цій «точці». Адміністрації, де працюють такі працівники потрібно задуматись і зробити відповідні висновки, чи варто мати славу «точки» продажу сурогату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька підприємиця влаштувала в своєму магазині «трудове рабство»

На громадянку було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 3400 до 10200 гривень. Матеріали адміністративної справи будуть направленні до суду, який визначить розмір штрафу.

Інспекторами департаменту муніципальної варти і надалі будуть проводитись рейди, щодо виявлення «точок» продажу сурогату на території міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити