image
 |  2 27 Лютого 2019 | 14:41

У Луцьку батьки, порушуючи ПДР, наражають дітей на небезпеку

У Луцьку, на проспекті Волі, біля гімназії № 4, батьки школярів наражають дітей на небезпеку, порушуючи правила дорожнього руху.

Уроки в луцькій гімназії № 4 розпочинаються о 8:30, з восьмої години тут – затори. Ставати ближче 10 метрів до пішохідного заборонено, бо це перешкоджає побачити перехід і пішоходів, що може за собою понести тяжкі наслідки, - каже патрульний Дмитро Хилюк.

«Там треба зробити заїзд, встановити світлофор і щось змінити, бо так не годиться, для водія дуже незручно: зупиняєшся біля пішохідного переходу, а тобі виписують штраф, бо треба стояти не ближче 10 метрів, треба щось змінювати», - говорить водій Роман Ябкович.

У директора гімназії Олександра Мишковця запитали: чи вживав він заходів для облаштування біля школи зони паркування автомобілів, коментувати педагог відмовився. Не прокоментувала ситуацію керівниця Департаменту освіти й науки Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк у 2018 році заробив мізерні гроші на парковках та туризмі

На Волині впродовж січня трапилося 15 наїздів на пішоходів. З них троє загинули, - каже патрульний поліцейський Ольга Мацишина. Напередодні двох порушників біля 4-ї гімназії притягнули до відповідальності, за це передбачений штраф – 250 гривень.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити