image
 |  0 4 Червня 2020 | 08:48

У Луцьку безкоштовно встановлюють ІТП від італійського виробника

У багатоквартирних будинках на Соборності, 13, 15 та Молоді, 14 безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти.

Про це повідомили у Відділі інформаційної роботи міської ради.

Встановлення ІТП дозволить мешкацям заощадити до 30% від тієї суми, яку вони сплачували за тепло раніше.

Окрім того, у їх під’їздах будуть встановлені балансувальні клапани, що регулюватимуть рівномірну подачу як на перший, так і на останній поверх будинку. ІТП встановлюється безкоштовно, за умовами програми співпраці Луцької міської ради, ДКП «Луцьктепло» та Євробанку.

Про це розповіли мешканцям перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та керівництво ДКП «Луцьктепло» під час зустрічі з лучанами, що мешкають у багатоповерхових будинках, де безкоштовно встановлять індивідуальні теплові пункти (ІТП). Цього разу це були мешканці будинків за адресою Соборності, 13, 15 та Молоді, 14.

Григорій Недопад наголосив, що наразі обладнання готове до встановлення, а всі роботи будуть проведені ще до початку наступного опалювального сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посткарантин: Луцький замок та підземелля прийняли перших туристів (ВІДЕО)

Абонентська оплата за обслуговування ІТП становитиме до 20 грн на місяць з кожної квартири, більше ніяких фінансових витрат мешканці не нестимуть. При цьому люди отримають ряд суттєвих переваг - ІТП найвищої якості від італійського виробника, економія на опаленні до 30%, збалансована подача теплоносія з однаковим тиском для всіх квартир, регуляція обігріву при потеплінні чи похолоданні.

Окрім того, під час спілкування із мешканцями згаданих багатоквартирних будинків, очільники міста обговорили актуальні проблеми їх прибудинкових територій.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити